Rüyada tavuk tüyü temizlemek

Rüyada tavuk tüyü temizlemek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sevinç dolu haberler alacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı hatalar için fazla geç kalmadığınızı da bilin.

Rüyada tavuk tüyü temizlemek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, işlerin günden güne bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüysüz tavuk görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, işlerinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tüylü tavuk görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına delalettir.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada tüyleri yolunmuş tavuk görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, özgüveninin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments