Rüyada tavuk parçaları görmek

Rüyada tavuk parçaları görmek gururlu bir hayat süreceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, düşmanlarına da dost olacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk parçaları gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada tavuk parçaları görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yüzüğünün parçalandığını görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzında cam parçası görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonun parçalandığını görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada parçalanan insan görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir parça et görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın parçalandığını görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada birinin parçalanarak öldüğünü görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments