Rüyada arabanın parçalandığını görmek

Rüyada arabanın parçalandığını görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, rahat erileceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın parçalandığını gördüyseniz:

  • Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Rüyada arabanın parçalanmasını görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına işarettir.

Rüyada arabanın parçalarının çalındığını görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada arabanın parçalanması görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın parçalandığını görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın ters döndüğünü görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın ön koltuğunda oturmak işlerin rast gideceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada arabanın geri geri gittiğini görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalettir.

Rüyada kendi arabanın yandığını görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments