Rüyada kasaptan kemik almak

Rüyada kasaptan kemik almak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, bütçesinin küçüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasaptan kemik almak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak haberlere veya bilgilere göre hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada kasaptan kemik almak büyük işlerin ortaya konulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kasapta çiğ et görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasaptan et satın almak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada kasapta asılı et görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasap et görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasap oynamak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, dinden çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasap dükkanı görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kasaptan kıyma almak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, atılan adımların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments