Rüyada tavuk kanı görmek

Rüyada tavuk kanı görmek zenginliğinin artacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, parasal durumun düzeltileceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada tavuk kanı gördüyseniz:

  • Çevrenize kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Rüyada tavuk kanı görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin kanını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalettir.

Rüyada çok adet kanı görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, kişinin başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada başkasının adet kanını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada kadın kanı görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada balık kanı görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, zamanının boşa gideceğine işarettir.

Rüyada yılan öldürüp kanını akıtmak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments