Rüyada tavuk cücüğü görmek

Rüyada tavuk cücüğü görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada tavuk cücüğü gördüyseniz:

  • Umutlarınızı yeşillendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada cücüklü tavuk görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk cücük görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk cücüğü görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğan cücüğü yemek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kalbindeki allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada soğan cücüğü görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk yemeği yediğini görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine inanılır.

Rüyada kızartılmış tavuk eti görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, doğru adımlar atacağına yorulur.

Rüyada tavuk dışkısı görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments