Rüyada yabani tavşan görmek

Rüyada yabani tavşan görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, deniz aşırı işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada yabani tavşan gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada yabani tavşan görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, makama ve rızka sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yabani ördek görmek çok sevineceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada yabani güvercin görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Rüyada yabani ördek yakalamak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada yabani hayvan avlamak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işarettir.

Rüyada yabani hurma görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada yabani böğürtlen görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yabani erik görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments