Rüyada tavşan tuttuğunu görmek

Rüyada tavşan tuttuğunu görmek güzelliklere rast gelineceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına alamet eder.

Rüyada tavşan tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Rüyada tavşan tuttuğunu görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek aylık gelirinin artacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulur.

Rüyada yusuf tutan görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine işaret eder.

Rüyada büyük balık tuttuğunu görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına işarettir.

Rüyada tutankamon görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada birinin elini tuttuğunu görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, kafasının da rahat edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının balık tuttuğunu görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş ev görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments