Rüyada tatsız çilek yemek

Rüyada tatsız çilek yemek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına yorulur.

Rüyada tatsız çilek yemek gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki çıkabilir.

Rüyada tatsız çilek yemek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada tatsız şeker yemek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet eder.

Rüyada tatsız yemek yemek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada tatsız bal yemek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatsız tatlı yemek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatsız karpuz yemek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, sorunlarının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatsız et yemek istediği herşeye sahip olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada tatsız kavun yemek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments