Rüyada tatlı rakı içmek

Rüyada tatlı rakı içmek rahat bir hayata kavuşacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı rakı içmek gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen getmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada tatlı rakı içmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına işarettir.

Rüyada susuz rakı içmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak yapılan hataların çok zarar getireceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek başına rakı içmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle rakı içmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işarettir.

Rüyada babayla rakı içmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşlarla rakı içmek nitelik ve farklılık geleceğine, sıkıntılara neden olacağına inanılır.

Rüyada zorla rakı içmek sağlığının yerinde kalacağına, manevi olarak da yıpranacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments