Rüyada taşın içinde altın görmek

Rüyada taşın içinde altın görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, arzuların yerine geleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, sorumlulukların azalacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşın içinde altın gördüyseniz:

  • Nasıl bir tavır aldığınız önem taşıyor.

Rüyada taşın içinde altın görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemeğin içinde taş görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinden taş toplamak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada dere içinde taş görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine inanılır.

Rüyada evin içinde çakıl taşı görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pirincin içinde taş görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işarettir.

Rüyada denizin içinde çakıl taşı görmek bereketin ve karın artacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments