Rüyada soğan tarlası görmek

Rüyada soğan tarlası görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret eder.

Rüyada soğan tarlası gördüyseniz:

  • Satın aldığınız bir şey sorun olabilir.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, büyük maddi kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine delalet eder.

Rüyada tarlada kuru soğan görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, yaptığı işte sivrileceğine inanılır.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet eder.

Rüyada kuru soğan tarlası görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada taze soğan tarlası görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada soğan tarlası görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada soğan toplamak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, aile huzurunuzun bozulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments