Rüyada tarlaya darı ekmek

Rüyada tarlaya darı ekmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada tarlaya darı ekmek gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden olaylar veya rutin akışınız sizi sıkmaya başladıysa, artık bazı şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada tarlaya darı ekmek maddi açıdan dibe vurulacağına, tatsız durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada darı tarlası görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil darı tarlası görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalet eder.

Rüyada darı ekmeği görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, işsiz kalmaya tabir olunur.

Rüyada darı ekmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada darı taneleri görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada kuru darı görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine işaret eder.

Rüyada darı görmek hidayete ereceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments