Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, engel tanımayan biri olacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birinden hamile kalmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın birini hamile görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini hamile olarak görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin ismini duymak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı birinin ismini duymak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments