Rüyada tanımadığın birini hamile görmek

Rüyada tanımadığın birini hamile görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, aniden evlilik kararı alacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın birini hamile gördüyseniz:

  • Belli konularda sizi yanıltmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada tanımadığın birini hamile görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birini hamile olarak görmek mutlu olacağınıza, sahip olduklarının eksileceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın birinden hamile kalmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak ele geçen paranın daha da artacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığım insanları görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı birinin bıçaklandığını görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments