Rüyada tanımadığın bir kadına sarılmak

Rüyada tanımadığın bir kadına sarılmak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, kazancının katbekat artacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçının.

Rüyada tanımadığın kadına sarılmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bir kadına sarılmak işlerin de hafifleyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığı birine sarılmak rahatının bozulacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir adama sarılmak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kıza sarılmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı biriyle sarılmak yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeğe sarıldığını görmek bereketin ve karın artacağına, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir adama sarılmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments