Rüyada tanımadığı genç bir erkek görmek

Rüyada tanımadığı genç bir erkek görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı genç bir erkek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada tanımadığı genç bir erkek görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın genç erkek görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın genç erkekler görmek sorunların yakında son bulacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir genç görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, zararın gittikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir genç görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına tabir olunur.

Rüyada genç ve yakışıklı erkek görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tanıdık genç erkek görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada genç erkek tarafından öpülmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments