Rüyada genç erkek tarafından öpülmek

Rüyada genç erkek tarafından öpülmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, doyasıya sefasını süreceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genç erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Biraz vurdum duymaz yapıda olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada genç erkek tarafından öpülmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza alamet eder.

Rüyada genç bir erkeğe sarılmak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada birçok genç erkek görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek genç görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın genç erkekler görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada genç erkekle konuşmak geçim sıkıntısına düşeceğine, kazancının düşeceğine işarettir.

Rüyada genç bir erkekle dans etmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada genç erkek ölüsü görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments