Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek

Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek işlerin çok iyiye gideceğine, sevindirici haberler alınacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga etmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı insanla kavga etmek makamından olacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızla kavga etmek önemli ve büyük adımlar atacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı biriyle kavga etmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, bazı konularda konuşulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments