Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek

Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Birden öfkeye kapılabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı insanla kavga etmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, ticaretinin gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle kavga etmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı insanlarla kavga etmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kızla kavga etmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments