Rüyada tanıdık birinin güldüğünü görmek

Rüyada tanıdık birinin güldüğünü görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, saygın biri olacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin güldüğünü gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki orta yaşlı bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Rüyada tanıdık birinin güldüğünü görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gülmek ve gülerek uyanmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gülben ergeni görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok gülmek eğlenmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada patronun güldüğünü görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, içine kapanacağına yorulur.

Rüyada güldükten sonra ağlamak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına tabir olunur.

Rüyada kahkahayla gülmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments