Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına inanılır.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız projelere ya da anlaşmalara imza atmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına alamet eder.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada önce gülüp sonra ağlamak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Rüyada önce üzülmek sonra sevinmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada birinin önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada önce ölüp sonra dirilmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments