Rüyada tanıdık birinin avret yerini görmek

Rüyada tanıdık birinin avret yerini görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin avret yerini gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat edin.

Rüyada tanıdık birinin avret yerini görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada avret yerini traş etmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, donatacağına yorulur.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının avret yerini görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada annenin avret yerini görmek hayırlı bir terfi alınacağına, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı avret yeri görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun avret yerini görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments