Rüyada tanıdık birini gelin görmek

Rüyada tanıdık birini gelin görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini gelin gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada tanıdık birini gelin görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birinin gelin olduğunu görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığını gelin görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına yorulur.

Rüyada tanıdık gelin görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli kadının gelin olmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin gelin görmek kendisine ev alacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç tane gelin görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada gelini ağlarken görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments