Rüyada tanıdığın birine kızmak

Rüyada tanıdığın birine kızmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada tanıdığın birine kızmak gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Rüyada tanıdık birine kızmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine yorulur.

Rüyada tanıdığın birine kızmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babaya kızmak verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızdan çıkma teklifi almak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızdan tokat yemek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, istemediği halde borçlanacağına işaret eder.

Rüyada oğluna kızdığını görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine kızmak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kızdığını görmek pek az kazanç getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments