Rüyada tanıdığı hasta görmek

Rüyada tanıdığı hasta görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı hasta gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada hasta bir tanıdık görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı birini hasta görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine alamet eder.

Rüyada bir tanıdığının hastalandığını görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sevinç dolu haberler alacağına işarettir.

Rüyada tanıdığının hastalandığını görmek takdir edilen kişi olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık hasta birini görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada tanıdığı hasta görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments