Rüyada tanıdık hasta birini görmek

Rüyada tanıdık hasta birini görmek herkesin önünde olacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık hasta birini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinmemelisiniz.

Rüyada bir tanıdığın hasta olduğunu görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  yorulur.

Rüyada hasta tanıdık görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığının hasta olduğunu görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta bir tanıdık görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, başarıların devamlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığının hastalandığını görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada bir tanıdığının hasta olduğunu görmek yokluk çekmeyeceğine, kafa dağıtacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments