Rüyada tamir ettiğini görmek

Rüyada tamir ettiğini görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, doğru işler yapacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tamir ettiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Rüyada çizme tamir ettirmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek planların tutmayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saati tamir ettirmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine delalettir.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada eski araba tamir ettirmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada araba tamir ettiğini görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada bisiklet tamir ettirmek daha çok kazanmaya başlayacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments