Rüyada taksi bindiğini görmek

Rüyada taksi bindiğini görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, işe ve aşa kavuşacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, insanlara iyilik yapmaya, çok bereketli zamanlar geçireceğine, sürekli yerinde sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taksi bindiğini gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada sarı taksiye bindiğini görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, beklentilerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada taksi bindiğini görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına işarettir.

Rüyada ticari taksiye bindiğini görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işarettir.

Rüyada taksiciyle kavga etmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, içinin huzurla dolacağına delalet eder.

Rüyada uçan taksi görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kirmizi taksi görmek küskünlüklerin oluşacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah taksi görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz taksi görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments