Rüyada takma uzun saç görmek

Rüyada takma uzun saç görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada takma uzun saç gördüyseniz:

  • Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler çocuk sahibi olabilirler veya çocuğu olanların çocuklarıyla ilgili gelişmeler yüzlerini güldürebilir.

Rüyada takma uzun saç görmek yaptığı işten çıkarılacağına, adımlarını daha sağlam atacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun takma saç görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada takma saç almak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada takma saç kullanmak hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada takma saç kesmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada takma saç taktığını görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada takma saç görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini uzun saçlı görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments