Rüyada tahta sopa görmek

Rüyada tahta sopa görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta sopa gördüyseniz:

  • İyi giden şansınızdan faydalanmaya çalışın.

Rüyada tahta sopa görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Rüyada siyah sopa görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine alamet eder.

Rüyada eli sopalı birini görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına inanılır.

Rüyada sopayla kovalamak uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sopayla fare öldürmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada çivili sopa görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işarettir.

Rüyada sopayla dövülmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine inanılır.

Rüyada sopa görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments