Rüyada tahta kaşıkla yemek yemek

Rüyada tahta kaşıkla yemek yemek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, insanlara yardım edeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, işlerinde verimin artacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta kaşıkla yemek yemek gördüyseniz:

  • Konulara belli bir bakış açısıyla yaklaşmanız sinirlenmenizi engelleyebilir.

Rüyada tahta kaşıkla yemek yemek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta yemek kaşığı görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, kazanılan paranın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada tahta kaşık çalmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet eder.

Rüyada tahta kaşık almak ev sahibi olacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada tahta kaşık çatal görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine inanılır.

Rüyada tahta kaşık yıkamak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments