Rüyada mezar ta görmek

Rüyada mezar ta görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar ta gördüyseniz:

  • Çıkabilecek minik sorunlara da aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada mezar ta görmek kazancın artmasına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya delalet etmektedir.

Rüyada tahiyyatta oturmak yeni bir işe girileceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada taha suresini okumak allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada taha ismini duymak kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada taj mahal görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalettir.

Rüyada namazda tahiyyat okumak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada taha ismi duymak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ortak edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada taza fasulye görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments