Rüyada silahla vurularak ölmek

Rüyada silahla vurularak ölmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada silahla vurularak ölmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada silahla vurularak öldüğünü görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurularak öldürülmek başarılarının devamının geleceğine, iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Rüyada silahla vurulup ölmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurularak ölmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada birinin silahla vurularak öldüğünü görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulanı görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, acı veren kazalara işarettir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak dertlerin biteceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulup ölmemek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments