Rüyada su üstünde yürümek

Rüyada su üstünde yürümek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların son bulacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su üstünde yürümek gördüyseniz:

  • İmkansız taahütlerde bulunmaktan kaçının.

Rüyada suyun üstünden yürümek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük bir gelir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak suyun üstünde yürümek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada su üstünde yürümek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada diz üstünde yürümek zarar etme riskini en aza indireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada ipin üstünde yürümek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments