Rüyada suyun üstünden uçmak

Rüyada suyun üstünden uçmak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, maddi anlamda güçleneceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun üstünden uçmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Rüyada suların üstünde uçmak maddi sorunlarının artacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su üstünde uçmak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstünden uçmak iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın üstünde uçmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ona kol kanat gereceğine delalet eder.

Rüyada denizlerin üstünde uçmak sahip olduklarının eksileceğine, işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçakla denizin üstünde uçmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla denizin üstünden uçmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabenin üstünde uçmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, sevdiğini söyleyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments