Rüyada suyun içinden yürümek

Rüyada suyun içinden yürümek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinden yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerle fikir çatışması yaşayabilirsiniz.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek ele güne muhtaç olacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinden yürümek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine inanılır.

Rüyada suların içinde yürümek elinin darlaşacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan su içinde yürümek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak suyun içinde yürümek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada akan suyun içinde yürümek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru suyun içinde yürümek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık su içinde yürümek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments