Rüyada suyun içinde yeşillik görmek

Rüyada suyun içinde yeşillik görmek vefalı bir insan olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde yeşillik gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Rüyada yeşillikler içinde su görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine yorulur.

Rüyada su içinde yeşillik görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde yeşillik görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde yeşil yılan görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde su görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada su içinde yeşil yılan görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik içinde gezmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşiller içinde koşmak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
sanem

Rüyamda suyun içinde bazı yeşillikler topluyorum benden başak bazı kişiler dahada var acaba bu ne yorumliyor

Elwan

Ruyamda sevdigim adamla suyun icinde yesillikler icinde benimle konusuyor olmasi