Rüyada suyun içinde tavşan görmek

Rüyada suyun içinde tavşan görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, planların aksayacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde tavşan gördüyseniz:

  • Biraz yorucu da olsa sonunda zafer sizindir.

Rüyada suyun içinde tavşan görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde tavşan görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kafes içinde tavşan görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek mutlu ve hafif hissedeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su içinde kendini görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içinde peynir görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde ayı görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalettir.

Rüyada su içinde karpuz görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments