Rüyada suyun içinde pirinç görmek

Rüyada suyun içinde pirinç görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, afiyette ve keyifte olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, refaha erişileceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde pirinç gördüyseniz:

  • Parasal olarak muhtemelen bir insanın etkisiyle yeni bir yatırım alanına yönelebilirsiniz.

Rüyada su içinde pirinç görmek çok önemli noktalara geleceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde pirinç görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada pirinç içinde kurt görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çuval içinde pirinç görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işarettir.

Rüyada pirincin içinde taş görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pirincin içinde böcek görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada pirincin içinde karınca görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç içinde karınca görmek çok büyük özgüven kazanacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments