Rüyada masa başında oturmak

Rüyada masa başında oturmak tüm beklentilerini yerine getireceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada masa başında oturmak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlarda boşboğazlı tutumlarınız, çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Rüyada masa başında oturmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, güç ve para kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada toplantı masasında oturmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa etrafında oturmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulur.

Rüyada masaya oturmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yemek masasında oturmak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada masanın etrafında oturmak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada masanın üzerinde oturmak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments