Rüyada suyun altına girmek

Rüyada suyun altına girmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, hayatının iplerini eline alacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun altına girmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Rüyada suyun altına girmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına işarettir.

Rüyada çarşaf altına girmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada toprak altına girmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz altına girmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada bilinç altına girmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa altına girmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerin altına girmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulur.

Rüyada masanın altına girmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments