Rüyada toprak altına girmek

Rüyada toprak altına girmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada toprak altına girmek gördüyseniz:

  • Belli yapısal değişiklikler yapılması gerekiyorsa, ne gerekiyorsa yapmanın zamanıdır.

Rüyada toprağın altına girmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada toprak altına girmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine inanılır.

Rüyada toprak içine girmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına inanılır.

Rüyada toprağın içine girmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak altında balık görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulur.

Rüyada toprağın altın görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağın altından çıkan yılan görmek huzur dolu günler geçireceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada toprağın altında insan görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments