Rüyada masanın altına girmek

Rüyada masanın altına girmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, yaşama isteğinin artacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada masanın altına girmek gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada masanın altına girmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işaret eder.

Rüyada masa altına girmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada masanın altına saklanmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, bazı iş birlikleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın masa görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa altına saklanmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, elinin darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada deniz altına girmek karamsarlığa düşeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Rüyada yorganın altına girmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba altına girmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments