Rüyada azı diş kırılması görmek

Rüyada azı diş kırılması görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kişinin daha çok kazanacağına delalettir.

Rüyada azı diş kırılması gördüyseniz:

  • İş birlikleri, yeni ilişkiler veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada azı diş kırılması görmek hedeflerine ulaşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alt azı dişinin kırıldığını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına rivayet eder.

Rüyada azı dişinin kırıldığını görmek anne ve baba duası alınacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada azı diş çıkarmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada azı dişlerin döküldüğünü görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına yorulur.

Rüyada azı dişleri görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine inanılır.

Rüyada çürük azı diş görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azı dişleri dökülmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments