Rüyada süslü masa görmek

Rüyada süslü masa görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü masa gördüyseniz:

  • Oldukça cazip ya da faydalı görünen bazı teklif, öneri ya da davetler bir an da eskisi kadar olumlu görüntü vermeyebilir.

Rüyada süslü masa görmek borçların kapanacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada süslü horoz görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına inanılır.

Rüyada süslü koç görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü yaşlı kadın görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kişinin fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslü ayna görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süslü güvercin görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süslü kemer görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada süslü sepet görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, maddi olarak zayıflayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments