Rüyada süslenmek makyaj yapmak

Rüyada süslenmek makyaj yapmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, kötü haberler alacağına, evine haciz geleceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, işlerinin kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada süslenmek makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada süslenmek makyaj yapmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına yorulur.

Rüyada aynada makyaj yapmak kısa süreli hastalık yaşamasına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet eder.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah makyaj yapmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz makyajı yapmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işarettir.

Rüyada makyaj yapmak güzelleşmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil makyaj yapmak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birine makyaj yapmak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, onlara hocalık edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments