Rüyada sur görmek

Rüyada sur görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zengin için yoksulluğa, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sur gördüyseniz:

  • Kazanç konularında planlanmış değişik düşüncelere sahipsiniz.

Rüyada kale suru görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada survivor görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sur sesini duymak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kale sur görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada surlara tırmanmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada sur sesi duymak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suriye gitmek para ve zaman ayıracağına, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada suriye görmek muradın gerçekleşeceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments