Rüyada surun üflendiğini görmek

Rüyada surun üflendiğini görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada surun üflendiğini gördüyseniz:

  • Bazı korkularınızı ya da endişelerinizi görmezden geliyor olabilirsiniz.

Rüyada yüksek sur görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada sur kapısı görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada suriye sınırını görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işaret eder.

Rüyada diyarbakır surlarını görmek çok kötü günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine inanılır.

Rüyada eski sur görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada surun üflendiğini görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada surlara tırmanmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sur üflendiğini görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments