Rüyada suda kaplumbağa görmek

Rüyada suda kaplumbağa görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada suda kaplumbağa gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz suda kaplumbağa görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalettir.

Rüyada suda kaplumbağa görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kaplumbağa görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa pisliği görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada kafasında kaplumbağa görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada evinde kaplumbağa görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada zehirli kaplumbağa görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments